Haal jouw rijbewijs bij Hillegom's leukste rijschool

OVER ONS

Over ons Rijschool Oranje, de rijschool die bekend staat om veiligheid, kundigheid en vertrouwen. Door onze persoonlijke aanpak is het een prominente naam geworden in Hillegom en omstreken. Wij hebben het doel voor ogen om ten alle tijden het beste uit de kandidaten te halen, zodat zij zelfverzekerd en vol vertrouwen aan hun praktijkexamen kunnen deelnemen. Geen twijfel mogelijk is altijd fijn. Door onze veiligheidsaanpak kunnen onze leerlingen veilig de weg op. Onze auto is met alle veiligheidseisen en sensoren uitgerust. Rijschool Oranje heeft niet voor niks een hoge slagingspercentages.

WAT KUN JE VERWACHTEN
BIJ ONS?

  • Scherpe prijzen
  • Altijd persoonlijke aandacht
  • Hoog slagingspercentage
  • Professioneel rijles en betrouwbaar
  • Ervaren instructeurs
  • Heldere afspraken

FAQ

vaak gestelde vragen en antwoorden

Iedere les wordt ingepland met 90 minuten per les. Uit onderzoek is gebleken, dat 90 minuten de ideale tijd is om hetgeen te leren. 

U mag vanaf 16,5 jaar rijles nemen voor uw autorijbewijs. Vanaf 17 jaar mag u praktijkexamen doe

Ja dat kan. Door de wijziging in de Wetgeving is het mogelijk om te beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar. Je kunt afrijden als je 17 jaar bent. Hoe cool is dat! 

U moet het rijbewijs persoonlijk aanvragen en ophalen bij de gemeente waar u woont. Na 5 werkdagen is uw rijbewijs klaar. Het is ook mogelijk om uw rijbewijs sneller te krijgen via een spoedaanvraag. 

Voor alle bestuurders geldt het puntenrijbewijs. Hiermee krijgt u strafpunten voor rijden onder invloed. Daarnaast krijgt iedereen die voor het eerst een rijbewijs haalt een beginnersrijbewijs, maar met een extra element: strafpuntensysteem voor zware verkeersovertredingen.

Om in een auto te rijden heeft u rijbewijs B nodig. U kunt die op 17 jarige leeftijd behalen. 

Zoek jij een rijschool in Hillegom en omgeving?
Wij helpen jou met het behalen van je rijbewijs!!

facebook

Over ons

Rijschool Oranje, de rijschool die bekend staat voor veiligheid, kundigheid en vertrouwen. Door onze persoonlijke aanpak is het een prominente naam geworden in Hillegom en omgeving.